Påskemåltid

5. marts 2018

Traditionen tro fejrer vi igen i år påskemåltid i forlængelse af gudstjenesten kl. 17.00 - Skærtorsdag d. 29. marts i Sognehuset.

Har du lyst til på særlig vis at være med til at markere Skærtorsdag, så byder vi efter gudstjenesten indenfor i Sognehuset til lam m. diverse tilbehør, kaffe og samvær.

Prisen for måltidet alt inklusiv er kr. 110,00, som betales ved tilmelding på Kordegnekontoret senest onsdag den 19. marts.

Hjertelig velkommen til alle.

Kordegnekontoret Kordegnekontoret Gudstjenester Tilmeld Nyhedsmail