Påsken i fortællinger og billeder

26. februar 2018

26 - 28. marts 2018 fra kl. 10.00 - 14.00 i Holstebro Kirke

Kom og vær med til at lave påskekunst - tre store glasskulpturer.
Skulpturerne står 1 måned på kirkepladsen

Påsken er mere end påskeharer og påskeæg. For ca. 2000 år siden blev en mand fanget og trukket op til en høj, hvor han blev hængt op med søm. Men den dramatiske påskeberetning om Jesus fra Nazareth slutter ikke her – døden kunne nemlig ikke holde fast på ham!

I samarbejde med billedkunstnerne Anna Margrethe Pedersen og Ditte Soria inviterer Holstebro Kirke byens børn og unge, deres forældre og bedsteforældre, naboer og venner til over tre dage at opleve påskens begivenheder udfoldet i fortællinger og billeder. Flere gange hver dag vil kirkens præster fortælle en bid af påskefortællingen og efter at have lyttet til den, kan man som familie selv illustrere og levendegøre det, der har gjort indtryk. Resultatet vil blive tre store glasskulpturer med illustrationer lavet af store og små. Skulpturerne vil blive udstillet foran kirken hen over påsken til sidst i april til glæde og inspiration for hele byen.

Mandag d. 26. marts
”Hosianna!”
– Sognepræst … fortæller om bl.a. Jesus indtog i Jerusalem og fodvaskningen

Tirsdag d. 27. marts
”Korsfæst ham!”
– Sognepræst … fortæller om bl.a. tilfangetagelsen af Jesus og om Pontius Pilatus

Onsdag d. 28. marts
”Fred være med jer!”
– Sognepræst … fortæller om bl.a. gravlæggelsen og Jesus opstandelse

For yderligere information kontakt sognemedhjælper Rune Hoff Lauridsen på tlf. 2917 2839 eller mail smh-bu@holstebrokirke.dkSofie Vindum Spaghettigudstjeneste FredagsForum Tilmeld Nyhedsmail
Om holstebro kirke

Holstebro Kirke er en levende bykirke som ligger i centrum af Holstebro - udover gudstjenester afholder Holstebro Kirke arrangementer, som retter sig mod byens naturlige liv.
Den nuværende sognekirke blev bygget i 1907 og står det samme sted som den gamle middelalderkirke - Maria Kirke fra 1340.

Kirkestræde 9A
7500 Holstebro
Tlf. 97 42 02 63
holstebro.sogn@km.dk