Pigeaften

28. oktober 2019

- for kvinder alle aldre

Mandag d. 11. november kl. 19.00 i Sognehuset

Pigeaften er et forum for kvinder i alle aldre og livssituationer. Her taler vi om livets værdier og det, der optager os. Det koster 35 kr. at være med – inkl. kaffe!

Et håb på størrelse med en myg"
v/ lektor og forfatter Merete Bandak, Nykøbing F

Hvad gør man, når præsten dø? Hvad gør man, når man er konen til præsten, der dør? Hvordan genfinder man sit liv, sin status? Hvordan kommer man igennem sorgen?

Merete Bandaks liv blev drastisk forandret, da hendes mand pludselig faldt om og døde efter få dage. 38 år fik de sammen.

Det koster 35,- i mødeafgift.

Inge Damtoft Pigeaftner Kirkekoncerter Tilmeld Nyhedsmail