Sønderjyllandstur

24. april 2018
- med ophold på Logumkloster Refugium

2.-5. august 2018

Temeat på dette års tur er "Mennesker og steder", og det vil blive berørt gennem foredrag, fortællinger og fællessang.

Dagene byder også på udflugt.

Vi kører til Åbenrå, hvor vi ser museet og hører noget om byens spændende søfartshistorie.
Herfra går turen til Kalvø, som i midten af 1800-tallet var hjemsted for et betydeligt skibsværft, der byggede nogle af tidens største handelsskibe.
Vi går en lille tur på øen og drikker den medbragte kaffe her.

Der bliver også tid til at se nærmere på den hyggelige Løgumkloster by og på Kunstmuseet Holmen, der i disse dage viser en udstilling om mennesket og kunstneren Peter Bastian.

Afgang til Løgumkloster Refugium med bus fra Holstebro, Hodsager og Aulum

Pris og tilmelding
Inkl. bustranspport fra de anførte opsamlingssteder, ophold med fuld forplejning og program

Dobbeltværelse: kr. 3,995,-
Enkeltværelse: kr. 4.095,-

For deltagere fra Holstebro er der en reducering i prisen på kr. 300,-.

Tilmeld dig ved henvendelse til enten turlederne eller ved at kontakte Løgumkloster Refugium. Efter tilmelding vil du modtage en bekræftelse fra Refugiet. Her vil der være information om betalingsbetingelser.

Sognemedhjælper Jytte Jacobsen, Holstebro Kirke

Jytte Jacobsen Kristen meditation Natkirke Tilmeld Nyhedsmail