Sønderjyllandstur 2019

17. maj 2019
Så er programmet for årets Sønderjyllandstur med ophold på Løgumkloster Refugium her.

Vi drager afsted med bus fra Holstebro fredag den 1. august og vender hjem igen mandag den 4. august.

Udover foredrag og fortællinger vil der være mulighed for besøg i Løgumkloster samt Kunstmuseet Holmen med en udstililng af Kathrine Ærtebjerg. Der er også en udflugtsdag til Tirpitz Museet ved Blåvand, som er designet af BIG. Udstillingen fortæller om vestkystens historie.

Kirke- & Kulturmedarbejder Inge Damtoft deltager som turleder.

Find programmet og nærmere information om turen i kirkens våbenhus eller Sognehuset.

Inge Damtoft Hverdagsaftner Søndagshygge Tilmeld Nyhedsmail