Søren Nielsens træffetid i kirken

29. november 2018
Torsdag 20. december kl. 16.00-18.00 i Holstebro Kirke

Én torsdag i hver måned kl. 16.00-18.00 træffes sogne- og korshærspræst Søren Nielsen inde i selve kirkerummet. Der er kaffe og te og tid til samtale. Er der optaget kan man sætte sig i rummet og vente og eventuelt tænde et lys ved lystræet.

Man kan besøge kirken, ganske som når den ellers er åben, men man har også mulighed for en samtale.

Her skal ikke bestilles tid eller aftales på forhånd. Man er velkommen til bare at komme!

Søren Nielsen Søren Nielsen Træffetid Juleaften Tilmeld Nyhedsmail