Sogneindsamling 2018

17. januar 2018
Vi samler håb ind

Søndag 11. marts har vi brug for dig som indsamler til sogneindsamlingen i Holstebro Sogn.

Sognet deltager i den store landsindsamling til Folkekirkens Nødhjælp, og i løbet af 3-4 timer søndag eftermiddag, kan du være med til at give håb videre til mennesker i verdens fattigste lande.

Indsamlingen i Holstebro Sogn plejer at give mellem 40.000 og 50.000 kroner hvert år, og pengene kan gøre en kæmpe forskel ude i verden.

Siden 1999 har vi været med til at indsamle i alt 224 millioner kroner på landsplan – alt sammen på grund af frivillige hjælpere som dig.

Her i sognet har Viktor Simonsen og hans trofaste hjælper Flemming Herforth sammen med masser af trofaste hjælpere stået i spidsen for indsamlingen. Nu er de gået på velfortjent pension, men vi håber, at du har lyst til at være med uanset om du er ny eller erfaren indsamler.

Du kan tilmelde dig som indsamler direkte på blivindsamler.dk eller ved at kontakte de nye lokale indsamlingsledere i Holstebro Sogn:

Marlene Tornvig på
marlene.tornvig@gmail.com
T 2276 2055 eller

Per Tornvig på
E tornvig@fdf.dk eller

Indsamlingen finder sted fra Sognehuset lige over for kirken fra kl. 11. Vi serverer først en lille frokost, hvorefter du er klar til at gå ud på din rute.

Børn er velkomne som indsamlere, men skal følges med voksne. Unge under 18 år skal følges to og to.

Pengene på rette sted
Folkekirkens Nødhjælp holder skarp kontrol med korruption og har administrationsudgifter på under 10 procent (8,3 i 2016).

Læs mere om indsamlilngen ved at klikke på pdf-filen.

Foto: Mathilde Berg Utzon

Tilknyttet fil:    Om indsamlingen (35 Kb)
Folkekirkens Nødhjælp Folkekirkens Nødhjælp Tak! Tilmeld Nyhedsmail