Stor opbakning til Sogneindsamlingen 10. marts

20. januar 2019

Interessen for at være med som indsamler til Sogneindsamlingen til fordel for Folkekirkens Nødhjælp i Holstebro Sogn er stor.

Næsten halvdelen af de 50 ruter til Sogneindsamlingen er halvanden måned før indsamlingen delt ud til trofaste indsamlere i sognet. Det glæder indsamlingsleder Marlene Tornvig.

- Vi er først lige begyndt at hverve indsamlere og har mød en meget stor interesse for at være med. Det viser noget om styrken i det frivillige arbejde i sognet, siger hun.

Det tager to til tre timer at gå en rute og på den tid kan en indsamler typisk nå at besøge ca. 75 husstande og indsamle ca. 1.000 kroner. Samlet set håber Marlene Tornvig, at indsamlingen i år på den måde kan runde 50.000 kroner i indsamlet beløb i sognet.

- I år sætter Folkekirkens Nødhjælp fokus på at hjælpe mennesker i nød på grund af klimaforandringer, så det er en vigtig sag at støtte, siger hun.

Der er stadig gode ledige ruter og såvel nye som gamle indsamlere kan tilmelde sig på blivindsamler.nu eller ved at sende en mail til Marlene på marlene.tornvig@gmail.com

Folkekirkens Nødhjælp Folkekirkens Nødhjælp Tak! Tilmeld Nyhedsmail