Vi overlever. Det gør andre ikke!

24. januar 2020

Vejret går amok. I Holstebro fik vi sidste år mere regn end nogensinde. Året før var vi ramt af tørke. Men vi overlever. Det gør andre ikke.

I andre dele af verden får børn, unge og voksne skyllet deres livsbetingelser væk af ufattelige oversvømmelser eller svedet af under en evigt brændende sol.

Du kan hjælpe. Og det er nemmere, end du tror. Bliv indsamler søndag 8. marts, når vi i Holstebro Kirke deltager i Folkekirkens Nødhjælps landsdækkende sogneindsamling. Vi samler ind så mennesker i hårdt ramte områder bedre kan modstå ubarmhjertige klimaforandringer.

Vi mærker klimaforandringerne. Forandringerne mærker andre for livet. Giv tre timer af din søndag, så er du med til at gøre en forskel.

Meld dig som indsamler på www.blivindsamler.nu - vælg Sognehuset, Holstebro Kirke som indsamlingssted eller ring til indsamlingsleder Marlene Tornvig på tlf. 5088 2055.

Tak for det.Folkekirkens Nødhjælp Folkekirkens Nødhjælp Tak!
Om holstebro kirke

Holstebro Kirke er en levende bykirke som ligger i centrum af Holstebro - udover gudstjenester afholder Holstebro Kirke arrangementer, som retter sig mod byens naturlige liv.
Den nuværende sognekirke blev bygget i 1907 og står det samme sted som den gamle middelalderkirke - Maria Kirke fra 1340.

Kirkestræde 9A
7500 Holstebro
Tlf. 97 42 02 63
holstebro.sogn@km.dk