Sogneudflugt

9. maj 2018

- i år går turen til Stauning Skjern

Søndag d. 17. juni kl. 11.30-18.00 fra Holstebro Kirke

Vi kører fra Holstebro Kirke umiddelbart efter højmessen – senest 11.30.

Herfra går turen til Restaurant Stauning Havn, hvor vi spiser frokost. Når maverne er godt fyldte, skal vi videre og besøge Stauning Whisky, hvor vi får en rundvisning af iværksætteren.

Herefter kører vi til Lønborg Kirke, hvor vi ser kirken og den smukke udsigt. Her vil vi også finde vores kaffe og kage frem, mens vi lytter til en naturvejleder, der fortæller om Skjern Enge.

Vi forventer at være tilbage ved Holstebro Kirke omkring kl. 18.00.

Prisen for turen er kr. 180,- heri er dog ikke inkluderet drikkevarer til frokosten eller smagsprøver hos Stauning Whisky.

Tilmelding og betaling sker på kordegnekontoret. Vi kører i 1 bus, derfor er der begrænset antal pladser.

Tilknyttet fil:    Flyer (539 Kb)
Kordegnekontoret Kordegnekontoret Gudstjenester Tilmeld Nyhedsmail