Sommerkoncerter

27. juni 2019

I august måned er der traditionen tro koncerter i Holstebro Kirke på tirsdage kl. 16.30 og på lørdage kl. 11.00. Dog springer Holstebro Kirke over lørdag d. 24. august - da der her er koncert i Nørrelandskirken.

Der lægges ud med det fremragende estiske vokalensemble "Heinavanker", som har lovet, at der ved koncerten vil være en lille henvisning til Dannebrogs 800 års jubilæum. Ensemblet har tidligere gæstet Holstebro Kirke.

Ellers er AROS GUITARDUO, ODENSE KAMMERKOR, blokfløjtespilleren LINDA FANØ og guitaristen SØREN NORMANN LARSEN, cellisten FINN NIKOLAI ØSTERGAARD og kirkens organist samt saxofonkvartetten ASYNJA på plakaten.

Programmet

Lørdag 3. august kl. 11.00
Heinavanker - Vokalensemble fra Estland

Tirsdag 6. august kl. 16.30