Spaghettigudstjeneste

23. marts 2018

Tirsdag d. 17. april kl. 17.00 i Holstebro Kirke

Hvad mon Jesus gjorde, da over 5000 mennesker pludselig blev sultne og den eneste madpakke, de havde med, kun indeholdt 5 brød og 2 fisk? Jesus bad sine venner om at dele brødene og fiskene ud til de mange sultne mennesker – og så skete der noget helt utroligt!

Efter gudstjenesten spiser vi spaghetti og kødsovs i Sognehuset. Prisen for maden er 25 kr for voksne og gratis for børn. Tilmelding er ikke nødvendig.

For flere oplysninger kontakt sognemedhjælper for børn og unge, Rune Hoff Lauridsen, på tlf. 2917 2839 eller mail smh-bu@holstebrokirke.dk.

Rune Hoff Lauridsen Spaghettigudstjeneste FredagsForum Tilmeld Nyhedsmail