Spaghettigudstjeneste

4. august 2017

Mandag d. 28. august kl. 17.00 i Holstebro Kirke

Hør historien om en mand, der ansatte arbejdere til at plukke vindruer på hans gård. Men da han skulle betale dem for deres arbejde, var der nogle der blev MEGET sure!

Efter gudstjenesten er man velkommen til at spise med i Sognehuset – menuen er spaghetti og kødsovs. Prisen per familie er 50 kr. Hvis man kun kommer to personer, er prisen dog 35 kr. Tilmelding er ikke nødvendig.

For yderligere information kontakt sognemedhjælper Rune Hoff Lauridsen på tlf. 2917 2839 eller mail spb@holstebrokirke.dk

Rune Hoff Lauridsen Spaghettigudstjeneste Foreninger Tilmeld Nyhedsmail