Spaghettigudstjeneste

26. oktober 2017

Tirsdag d. 21. november kl. 17.00 i Holstebro Kirke

Hør historien om David, en lille splejs, som vogtede får ude på marken. En dag kom Filistrene med hele deres hær for at erobre det land, hvor David boede. Filistrenes leder, Goliat, var en kæmpe, med skjold, sværd og store muskler. Men David var ikke bange, for han stolede på Gud.

Efter gudstjenesten byder vi på spaghetti og kødsovs. Prisen per familie er 50 kr (eller 35 kr, hvis man kun kommer to). Tilmelding er ikke nødvendig.

For yderligere information kontakt sognemedhjælper Rune Hoff Lauridsen på tlf. 2917 2839 eller mail spb@holstebrokirke.dk

Rune Hoff Lauridsen Spaghettigudstjeneste Legestuen Duen Tilmeld Nyhedsmail