Spaghettigudstjeneste

27. oktober 2018
Tirsdag d. 13. november kl. 17.00 i Holstebro Kirke

Så er der spaghettigudstjeneste igen, og denne gang skal vi høre om Halloween og Allehelgen. Kom gerne udklædt, så bliver det ekstra sjovt og tag din ven med!

Det er helt GRATIS for børn og koster KUN 25 kr. for voksne. Tilmelding er ikke nødvendig.

PS. Har du lyst til at have en finger med i spillet? Vi søger frivillige til at lave mad eller være med til planlægning af spaghettigudstjenester i Holstebro kirke.

Sognemedhjælper for Børn & Unge, Sofie Vindum

Billedkilde forside: Kjpargeter / Freepik