Spaghettigudstjenestee

17. december 2017

Tirsdag d. 16. januar kl. 17.00 i Holstebro Kirke

Kom og hør historien om drengen der rejste hjemmefra og brugte alle de mange penge, hans far havde givet ham. Uden penge til mad, begyndte han at sulte. Hvad skulle han nu gøre?

Efter gudstjenesten er man velkommen til at spise med i Sognehuset. Prisen per familie er 50 kr. Hvis man kun kommer to personer, er prisen dog 35 kr. Tilmelding er ikke nødvendig.

For yderligere information kontakt sognemedhjælper Rune Hoff Lauridsen på tlf. 2917 2839 eller mail spb@holstebrokirke.dk

Rune Hoff Lauridsen Spaghettigudstjeneste Babysalmesang Tilmeld Nyhedsmail