Tak!

11. marts 2019
Søndag 10. marts samlede omkring 50 frivillige indsamlere fra Holstebro Sogn ind til Sogneindsamlingen, der er Folkekirkens Nødhjælps årlige landsindsamling.

I Holstebro Sogn blev det til i alt 40.473 kr. + kollekten.

Temaet for dette års sogneindsamling var klimaet, og pengene fra årets indsamling går til at skabe klimaløsninger i verdens fattigste lande.

Var du ikke hjemme, da vi var forbi, eller blev der slet ikke banket på din dør? Du kan stadig nå at støtte årets indsamling. Send et valgfrit beløb via MobilePay til 285020 eller SMS 50 til 1911.

På forhånd tak!

Folkekirkens Nødhjælp Folkekirkens Nødhjælp Tak! Tilmeld Nyhedsmail