Tonny Edmund Mortensens arv

27. februar 2019

Tonny Edmund Mortensen har efterladt en arv og bedt Holstebro Sogns menighedsråd forvalte den. Pengene er øremærket til ferie, weekendture, aktiviteter og oplevelser for børn, der kommer fra socialt udsatte hjem med en indkomst svarende til kontanthjælpsniveau.

Alle kan søge om penge, der skal anvendes til formålet, både private såvel som organisationer. Ved ansøgnings vedlægges enten organisationens senest offentliggjorte regnskab eller en privatpersons årsopgørelse for 2017 eller 2018.

Ansøgningsfristen er 1. maj 2019 kl. 10.00 og man vil få svar hurtigst muligt herefter. Alle ansøgninger læses igennem og vurderes af et udvalg bestående menighedsrådsmedlemmer samt en ansat fra Holstebro Kirke, og godkendes efterfølgende af Holstebro Provsti samt Stiftsøvrigheden i Viborg stift.

Ansøg ved at udfylde ansøgningsskemaet, som ligger som pdf-fil nederst i opslaget

Aflever det samt andre bilag i en samlet kuvert i
Sognehuset
Kirkestræde 9A
7500 Holstebro Kirke
Att: Sofie Vindum, Kirke- & Kulturmedarbejder.
Tilknyttet fil:    Ansøgningsskema (116 Kb)
Sofie Vindum Folkekirkens Feriehjælp Legestuen Duen Tilmeld Nyhedsmail
Om holstebro kirke

Holstebro Kirke er en levende bykirke som ligger i centrum af Holstebro - udover gudstjenester afholder Holstebro Kirke arrangementer, som retter sig mod byens naturlige liv.
Den nuværende sognekirke blev bygget i 1907 og står det samme sted som den gamle middelalderkirke - Maria Kirke fra 1340.

Kirkestræde 9A
7500 Holstebro
Tlf. 97 42 02 63
holstebro.sogn@km.dk