Valdemarsgudstjenste

27. maj 2019
Lørdag d. 15. juni kl. 11.00 i Holstebro Kirke

I Holstebro fejres Dannebrogs 800 års jubilæum på Dragonkasernen og i Holstebro kirke. Det gør det muligt at have både faldskærmsudspring, faneopstilling, taler, march, faneuddeling og fanegudstjeneste.

Sogne-og garnisonspræst Erik Ladegaard og provst Niels Arne Christensen vil forestå fanegudstjenesten.

I år har vi den store glæde, at skulle uddele faner til:
- Holstebro Jagtforening
- Holstebro Svømme Club
- Holstebro Gymnastikforening

Traditionen tro arrangerer vi også i år fanegudstjeneste i samarbejde med Danmarks-samfundet i anledningen af Valdemarsdag.

Festlighederne indledes som altid med fanemarch fra Polititorvet kl. 10.30.

Efter gudstjenesten vil der være en lille forfriskning i Sognehuset.

Erik Ladegaard Gudstjenester Læs Kirkesiden Tilmeld Nyhedsmail