På ferie med menighedsplejen

Folkekirkens Feriehjælp

Folkekirkens Feriehjælp er et tilbud til børnefamilier, som ikke selv har økonomisk mulighed for at holde ferie. Vi har i 2016 mulighed for at sende en familie fra Holstebro Sogn på en uges ferieophold i Jesperhus Feriepark i uge 26. Udgifterne til ferien dækkes i fællesskab af Holstebro Sogns Menighedspleje og Folkekirkens Feriehjælp.

Højskoleferie for ældre

De sidste par år har vi haft den fornøjelse at give en håndfuld ældre mulighed for at komme på højskoleferie i foråret på Rude Strand Seniorhøjskole. Ferieopholdet er blevet til i et samarbejde mellem Ensomme Gamle Værns Fond og Samvirkende Menighedsplejer og derigennem udbudt til os.

Rune Hoff Lauridsen Foreninger Spis med en ven Spisefællesskab