Sorggrupper for voksne

I samarbejde med byens øvrige menighedsplejer driver Holstebro Sogns Menighedspleje Sorggrupper voksne.

Sorggrupperne for voksne er baseret på et deltagerantal på 6-8 personer, der har mistet ægtefælle/samlever, barn, forældre, søskende og lign.

Der satses på 1½-2 timers møde hver 14. dag med et forløb over 10 gange, hvor man får lejlighed til at drøfte med hinanden, hvad ens sorg indebærer af praktiske ting, forhold til andre mennesker, mod til at komme videre etc.

Ofte fører deltagelse i grupperne til et nyt netværk.

Lederne er frivillige med erfaring i at tale med personer i sorg. Det er gratis at deltage. Der er tavshedspligt i grupperne.

Man er velkommen til at rette henvendelse til
Vagn Ove Høgild
Tlf. 97 94 10 49 eller