To årlige markeder


Sommermarked

En fredag sidst i august arrangerer menighedsplejen i samarbejde med Danmission Sommermarked.

Et stort telt bliver sat op på Kirkepladsen, og i løbet af dagen skabes en cafe, hvor du har mulighed for at få lidt at spise – frokost, kaffe og andet godt. De to organisationers genbrugsbutikker plejer også at være repræsenteret på pladsen, så du kan gøre et genbrugskup. Vil du vide, hvad markedet ellers byder på, så må du holde øje med opslag herom, når tiden nærmer sig. Dog tør vi næsten love, at det hele ender med stor fællesspisning til rimelige priser.

Julemarked

Julemarked holdes altid lørdag før 1. søndag i advent. Markedet arrangeres i samarbejde med KFUM og KFUK.

Julemarkedet har mange år på bagen, og derfor er der også mange traditioner, der bliver holdt i hævd.

På vores julemarked kan der købes alt fra adventskranse og pyntegrønt til det, der ligger godt i maven. Og lykken kan prøves blandt andet i vores tombola.

Dagen vil også byde på forskellig underholdning for både børn og voksne.

Når tiden nærmer sig, må du holde øje med vores opslag for at få meget mere at vide om årets program.

De to markeder giver begge et godt tilskud til menighedsplejens økonomi, men derudover er det også dage, hvor samvær og fællesskab er i fokus.

Inge Damtoft Klaus Johansen Frivillige hænder Genbrugsbutikker
Om holstebro kirke

Holstebro Kirke er en levende bykirke som ligger i centrum af Holstebro - udover gudstjenester afholder Holstebro Kirke arrangementer, som retter sig mod byens naturlige liv.
Den nuværende sognekirke blev bygget i 1907 og står det samme sted som den gamle middelalderkirke - Maria Kirke fra 1340.

Kirkestræde 9A
7500 Holstebro
Tlf. 97 42 02 63
holstebro.sogn@km.dk