Torsdagsklub

Sognehuset dufter af nybagt kaffebrød, kaffemaskinen brummer, i forgangen står først én rollator, snart to. De får siden selskab af en enkelt stok. Inden længe summer gensynsglæden rundt i forgangen og følger med ind i mødesalen.

Det er torsdag eftermiddag, og Torsdagsklubben mødes til kaffebord, snak, sang, lidt underholdning.

I dag er der foredrag på programmet, men det kunne lige så vel have været fortælling, musikalsk underholdning, en rejseberetning eller noget helt andet, vi skulle opleve. Inden vi går hver til sit igen sluttes af med en kort andagt.

Torsdagsklubben mødes kl. 14.30-16.30 i Sognehuset torsdag i lige uger.

I klubben kommer flest seniorer, men alle og enhver er velkommen. Du skal ikke tilmelde dig, du kommer bare, når du har tid og lyst.

Pris for kaffe og hjemmebagt brød: 25 kr.

Sognemedhjælper Jytte Jacobsen
smh-voksne@holstebrokirke.dk

Program for efteråret 2018

9. august
Sommersamvær” med snak og kaffebord

16. august
Udflugt fra Sognehuset kl.9.00-17.00 (tilmelding)

23. august
Troels Moesgaard, Holstebro Soldaterhjem, fortæller om det lokale soldater arbejde

Asylarbejdet i Holstebro v/ Tinne Hornstrup

SømandsMissionen 2018 v/ Jørgen Knudsen, Mårslet

At leve med demens v/ Den Frivillige Demensvennegruppe i Holstebro Kommune

Program følger

1. november
OBS vi mødes i kirken og efter kaffen vil Henrik Laursen fortælle om Holstebro kirke.

15. november
Når sorgen gør ondt v/ Vagn Ove Høgild

29. november
Frøjkgården et bofællesskab for Asperger i Holstebro v/ Mogens Jacobsen.

13. december
Julefrokost