Torsdagsklub

Sognehuset dufter af nybagt kaffebrød, kaffemaskinen brummer, i forgangen står først én rollator, snart to. De får siden selskab af en enkelt stok. Inden længe summer gensynsglæden rundt i forgangen og følger med ind i mødesalen.

Det er torsdag eftermiddag, og Torsdagsklubben mødes til kaffebord, snak, sang, lidt underholdning.

I dag er der foredrag på programmet, men det kunne lige så vel have været fortælling, musikalsk underholdning, en rejseberetning eller noget helt andet, vi skulle opleve. Inden vi går hver til sit igen sluttes af med en kort andagt.

Torsdagsklubben mødes kl. 14.30-16.30 i Sognehuset torsdag i lige uger.

I klubben kommer flest seniorer, men alle og enhver er velkommen. Du skal ikke tilmelde dig, du kommer bare, når du har tid og lyst.

Pris for kaffe og hjemmebagt brød: 25 kr.

Kirke- & Kulturmedarbejder Inge Damtoft
smh-voksne@holstebrokirke.dk

Program for foråret 2019

10. januar