Voksne & Ældre

En vifte af tilbud til voksne og ældre

Ved Holstebro Kirke er der en bred vifte af tilbud til voksne og ældre – gudstjenester, foredrag, møder, undervisning, sociale aktiviteter med mere. Arrangørerne bag er ansatte og/eller frivillige ved Holstebro Kirke og ofte i samarbejde med folkekirkelige foreninger.

Arrangementer og aktiviteter er åbne for alle, der måtte finde lyst og interesse til at deltage. Du er hermed inviteret til at klikke rundt og læse nærmere om de mange tilbud.

Jytte Jacobsen Kirkens Korshær Søren Nielsen Træffetid Intro Andagt & Bøn