Børnekor

Åbningsfest og åben korprøve tirsdag d. 6. september kl 16 i Sognehuset.

Arrangementet er drop in og åbent for alle, og forældre og søskende er velkomne.

Børnekor er for alle sangglade børn i 3.-4. klasse. Koret øver tirsdage kl 15-15.50 i Sognehuset, og her synger vi rytmiske sange, smukke salmer og festlige kanons, imens vi har det rigtig hyggeligt sammen. Vi lærer vores stemmer supergodt at kende og bliver gode til at synge sammen, imens vi øver os i rytmer, solmisation og noder (det er ikke nødvendigt at kunne læse noder, når man begynder i koret). I Børnekoret er der plads til at grine, og den gode stemning er lige så vigtig som den gode musik.

Børnekoret optræder jævnligt til kirkens gudstjenester for børn og unge, og vi synger også lejlighedsvist sammen med kirkens øvrige kor. Det er gratis at være med, og det er altid muligt at være med til et par prøvegange.

Korleder & kirkemusiker Majken Back Kirkegaard
E mbk@holstebrokirke.dk