Juniorkor

Juniorkoret er for alle sangglade børn og unge i 4.-7. klasse og øver tirsdage kl 15-15.50 i kirkerummet.

I juniorkoret lærer vi at synge sammen; vi udvikler vores egne stemmer i samklang med andres og begynder altid prøven med opvarmning. Vi arbejder med rytmetræning og nodelæsning og synger efter noder, men det er ikke nødvendigt at kunne noder, når man begynder i koret. Repertoiret spænder bredt og rummer salmer og nyere sange, og vi synger både kanons og flerstemmigt.

I juniorkoret er der plads til at grine; vi arbejder med en koncentreret energi i en rigtig god stemning. Juniorkoret optræder jævnligt til kirkens gudstjenester for børn og unge, og vi synger også lejlighedsvist sammen med kirkens øvrige kor. Det er gratis at være med - skriv eller ring blot for en prøvetime eller for nærmere information.

Korleder & kirkemusiker Majken Back Kirkegaard
E mbk@holstebrokirke.dk