Bøn i bevægelse

Bøn i Bevægelse er en meditationsform, hvor kroppen er med. Vi bliver guidet til enkle og langsomme bevægelser sammen med få ord. Med disse meditative bevægelser kan kroppen hjælpe dig med at falde til ro og være til stede i Guds kærlige nærvær.

Bevægelserne er udviklet til brug i en kristen sammenhæng og kan minde om QiGong eller Tai Chi.

Formålet med Bøn i Bevægelse er ikke perfekt udøvelse af en bestemt teknik. Der er ingen, som ser efter, om du gør bevægelserne rigtigt. Du inviteres til at lægge præstationsangsten væk og i stedet træde ind i bønnen, hvor Gud kan give dig fred og ny energi.

Aftnerne ledes af Tove Rask Søndergaard og Kirsten Slot Jacobsen og består af en times tid med øvelser, meditativ bøn, stilhed og afrunding.

Derefter er der te, kaffe og vand til dem, der har lyst.

Aftnerne er arrangeret i et samarbejde mellem Holstebro Kirke og Areopagos. Se mere her

Kontakt os, hvis du ønsker oplyst tidspunkter for Bøn i Bevægelse i Holstebro:

Tove Søndergaard
T 9742 8370 / 5153 2091