Kristen meditation

Kristen meditation i kirken

Meditation

Kristen Meditation i kirken er 1. og 3. mandag i måneden kl. 19.30-20.45 i Holstebro Kirke

Kristen meditation giver en pause fra dagens gøremål og mulighed for kontakt med livets skaber. Der er en rig tradition i kristendommen for åndelig fordybelse, og vi har valgt at arbejde med fire forskellige slags meditation, både gamle og nyere former.

I stilheden vil vi finde ro og søge erfaringen af Guds nærvær. Vi starter med en sang, guides i en indledende afslapningsøvelse (nærværsøvelse) og bliver introduceret til aftenens form for meditation, inden selve meditationen, som vi også bliver guidet igennem. Efter en afslutning er der mulighed for kaffe eller te.

Der er ikke tale om et forløb, så du kan frit være med de aftener, du har lyst til og mulighed for.

Ingen tilmelding!

Tove Søndergaard
T 9742 8370 / 5153 2091
tovers@live.dk

Et kærligt tilbageblik over dagen

Efter inspiration af Ignatios af Loyola, som var med til at grundlægge Jesuitter-ordenen.

I stilheden vil vi søge erfaringen af Guds nærvær og hans vejledning af os på livets vej.

Bønnens Have

Inspireret af bogen af Martin Lønnebo, svensk biskop emeritus, om bønnens have, som vi sammen vil søge i vores eget hjerte.

Kristuskrans-meditation

Den svenske biskop emeritus Martin Lønnebo har udtænkt en perlekrans til bøn og fordybelse, sjælens redningskrans.  Vi har kranse, du kan låne, eller du kan medbringe din egen.

Christfulness-meditation

Efter inspiration fra "I Mesterens lys", som blev startet af præsten Ole Skjerbæk Madsen.

Vi vil prøve ”Hjertets renselse” og søge at blive fyldt af Jesu Kristi fred, glæde og kærlighed eller prøve en anden Christfulness-meditation.

Præst - Tove Søndergaard
Tove Rask Søndergaard