Mindeaften

Oplev den stille, dybe aftenstemning i Holstebro Kirke

Fredag d. 4. november kl. 19.00 i Holstebro Kirke

Aftenen begynder i kirken kl. 19.00. Der er en særlig tæt og dyb stemning, når kirken kun er oplyst af levende lys og mennesker kommer ind i kirken og tænder levende lys på trappen ved døbefonten, mens de tænker på dem, de savner og som de har mistet.

I år får vi fornøjelsen af at nyde musik ved sanger og komponist, Marianne Søgaard. Desuden leveres musikken og sangen af sopran Stine Gomard og af kirkens organist Karen Margrethe Madsen.

Ind imellem musikken kommer der personlige beretninger, hvor mennesker fortæller om et menneske, de har mistet og savner og tænker på - måske med mange slags følelser og glæde og tak, ligesom der læses poesi til eftertanke

Efter den højtidelige time i kirken fortsætter Mindeaften i Sognehuset ved Holstebro kirke, hvor der vil være mulighed for at købe en ostetallerken el.lign. og drikkevarer.

Mindeaften er gratis, men der kan købes billet til ostetallerken på Holstebro Kirkes kontor.

Alle er velkommen

For mere information kontakt