Næste hold baysalmesang starter onsdag den 12. august

Holdet er fyldt, men ønsker du at blive skrevet på venteliste i tilfælde af, der kommer afbud kontakt kirke- og kulturmedarbejder Sofie Vindum på smh-bu@holstebrokirke.dk

Hvad er Babysalmesang

Salmer kan sætte ord og billeder på det, vi ikke kan sige. Bevægelser og rekvisitter hjælper os med at tilegne os repertoiret af salmer, og de øvrige sange, rim og remser babysalmesangen indeholder.

Gentagelser af salmer og sange vækker glæde både for forælder og barn når forløbet gentages og genkendes.

Her skabes rum, og en ramme for stilhed og nærhed mellem forælder og barn. Der bliver således ikke talt så meget undervejs i babysalmesangsforløbet. Der er en høj vægtning, og opmærksomhed på, at babysalmesang er kvalitativ forælder/barn tid.

Tilmelding sendes til Kirke- & Kulturmedarbejder Sofie Vindum på smh-bu@holstebrokirke.dk, og det er efter først til mølle princippet.

Kordegnekontoret

Holstebro Kirke