Brug for en snak?

I disse Corona tider er mange mennesker uden daglig kontakt til andre. Mange sidder helt alene tilbage med bekymringer og tanker, mens de er isoleret fra omverdenen på ubestemt tid.

Forskellige organisationer tilbyder derfor muligheder for at få en snak med et andet menneske gennem telefonen. Bl.a. har Røde Kors og Boblberg, med støtte fra TDC Net og Nordea-fonden, lanceret en ny landsdækkende digital besøgstjeneste; SnakSammen.dk.

Alle, der gerne vil have et digitalt ”besøg”, kan via www.SnakSammen.dk booke en snak med en frivillig samtaleven. Begge parter får en sms og en e-mail med et link, når samtalen begynder – og man skal ikke installere besværlige programmer. Tjenesten er gratis for alle, der har brug for nogle at tale med, og målet er, at ingen skal føle sig isoleret– heller ikke, selvom de måske er det fysisk.

Udover muligheden for SnakSammen.dk er man også velkomne til at kontakte kirkens præster eller Kirke- & kulturmedarbejder Inge D. Damtoft, for at få en snak.

Kordegnekontoret

Holstebro Kirke