Folkekirkens Coronatiltag

Da smitten med Covid-19 er tiltagende flere steder i landet, er der indført restriktioner i yderligere 31 kommuner. Det gælder blandt andet Holstebro Kommune - og dermed også Holstebro Kirke.

På grund af smitterisikoen for Coronavirus er ALLE arrangementer i Sognehuset aflyst fra fredag den 11. december kl. 16.00 til og med søndag den 5. april 2021.

Gudstjenester og kirkelige handlinger bliver gennemført herunder også begravelser og bisættelser. De kommer højst til at vare 30 minutter.

Vi minder jer om at være yderst opmærksomme på at overholde retningslinjerne, herunder arealkrav, mundbind, afstand, udluftning og hygiejne.

Samtidig skal kirkens aktiviteter også ses i lyset af situationens alvor, og at vi alle skal omgås færrest mulige mennesker.

Det vil i den kommende tid være vigtigt, at vi hjælper hinanden igennem en svær tid. Vi er vant til at have hinanden i tankerne. Det vil vores fællesskab og tillid til hinanden have brug for i den kommende tid, hvor vi ikke kan samles som vi plejer. Vi skal stadig have det familiemedlem, den gode ven og det menneske i tankerne, der har brug for vores hjælp.

Kordegnekontoret

Holstebro Kirke