Folkekirkens Feriehjælp

Igen i 2021 har Holstebro Sogns Menighedspleje mulighed for at sende to familier på ferie til Vigsø Feriecenter.

Ferien foregår i uge 27.

For at komme i betragtning til at deltage i turen, skal familien være på kontanthjælp eller overførselsindkomst og der skal være hjemmeboende børn under 18 år.

På turen vil der, udover de to familier fra Holstebro sogns menighedspleje, også deltage to familier fra Ellebæk sogns menighedspleje og to familier fra Nørrelands sogns menighedspleje. Der vil være to frivillige, som vil stå for og hjælpe med praktiske ting som transport, uddeling af penge og planlægning af aktiviteter.

Hver familie får deres egen feriehytte og tildelt penge til mad. Man skal selv sørge for at lave mad og passe sine børn. I løbet af ugen vil der, blive planlagt aktiviteter for hele gruppen, og her er det vigtigt at deltage, så man også lærer de andre familier at kende.

Hvis man ikke selv har mulighed for at komme til Vigsø Feriecenter og hjem igen, vil der blive planlagt fælles transport fra og til Holstebro.

Turen finansieres og planlægges af Samvirkende Menighedsplejer og Arbejdsmarkedets Feriefond.

Kordegnekontoret

Holstebro Kirke