Folkekirkens Feriehjælp 2020

Igen i 2020 har Holstebro Sogns Menighedspleje mulighed for at sende tre familier på ferie til Vigsø Feriecenter.

Læs mere om Vigsø Feriecenter.

Ferien foregår i uge 28 - lørdag den 4/7 til lørdag den 11/7.

For at komme i betragtning til at deltage i turen, skal familien være på kontanthjælp eller overførselsindkomst og der skal være hjemmeboende børn under 18 år.

På turen vil der, udover de tre familier fra Holstebro sogns menighedspleje, også deltage tre familier fra Ellebæk sogns menighedspleje og seks familier fra Nørrelands sogns menighedspleje. Der vil være fire frivillige, som vil stå for og hjælpe med praktiske ting som transport, uddeling af penge og planlægning af aktiviteter.

Hver familie får deres egen feriehytte og tildelt penge til mad. Man skal selv sørge for at lave mad og passe sine børn. I løbet af ugen vil der, blive planlagt aktiviteter for hele gruppen, og her er det vigtigt at deltage, så man også lærer de andre familier at kende.

Hvis man ikke selv har mulighed for at komme til Vigsø Feriecenter og hjem igen, vil der blive planlagt fælles transport fra og til Holstebro.

Turen finansieres og planlægges af Samvirkende Menighedsplejer og Arbejdsmarkedets Feriefond.

Ansøgning

For at komme i betragtning til turen skal følgende ansøgningsskemaer udfyldes og afleveres til kirke- og kulturmedarbejder Sofie Vindum, eller i postkassen ved Sognehuset, Kirkestræde 9A. Ansøgninger kan IKKE afleveres elektronisk.

Ansøgningsskema 1

Ansøgningsskema 2

OBS: Begge skemaer skal udfyldes og afleveres SENEST den 1. maj 2020.

Kordegnekontoret

Holstebro Kirke