Kirke- og kulturmedarbejder til vores Børne- og ungeområde

Holstebro Kirke søger en kirke- og kulturmedarbejder til vores Børne- og ungeområde

Vil du være med til at videreudvikle børne og ungeområdet i en bykirke i samarbejde med relevante samarbejdspartnere? Vi søger en Kirke- og Kulturmedarbejder, der brænder for diakoni og undervisning af børn og unge både internt og eksternt i organisationen.
Stillingen er på 37 timer pr. uge, men kan også besættes som en deltidsstilling.

Kirke- og Kulturmedarbejderen skal varetage følgende opgaver:

• Have det koordinerende ansvar for Minikonfirmandforløb, børnegudstjenester, legestuen og børnekirke under højmessen m.v.
  • Kirkens samarbejde med børnehaver, dagplejer og skoler m.v.
  • Være koordinator for kirkens mange frivillige på børne- og ungeområdet.
  • Fremme børn, unges og familiers engagement i kirken.
  • Sekretærfunktion for diverse udvalg.
  • I øvrigt henvises til stillingsbeskrivelse

I Holstebro Kirke er der ansat to kirke- og kulturmedarbejdere, der har et tæt samarbejde ud fra en fælles stillingsbeskrivelse. I det daglige arbejde er der aftalt en vis arbejdsfordeling, hvor den ledige stilling har sit hovedfokus på Børne- og ungeområdet.

Vi tilbyder

• Gode muligheder for at sætte dit eget præg på udviklingen indenfor børne- og ungeområdet.
  • Ordnede arbejdsforhold, fleksible arbejdstider og godt kollegaskab.
  • En nøglerolle i forhold til at invitere næste generation ind i kirken.
  • Stor opbakning fra menighedsrådet.

Ansøgningsfrist og samtaler

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest mandag den 23. maj kl. 08.00.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 22.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer og børneattest.

Læs meget mere om den ledige stilling her

Kordegnekontoret

Holstebro Kirke