Kirkens Korshærs Julehjælp 2020

I Kirkens Korshær oplever vi, at især enlige med børn kan have det meget svært i juletiden. Det gælder også mennesker, der kan være ramt af sygdom fysisk eller psykisk eller ledighed eller andre ulykkelige og tit uoverskuelige forhold i tilværelsen.

På den baggrund forsøger Kirkens Korshær at yde sårbare og udsatte mennesker julehjælp i form af et eller flere gavekort på beløb, der forholder sig til husstandens størrelse.

Al den julehjælp, vi i Kirkens Korshærs familiearbejde formidler, bliver stillet til rådighed i form af gaver, som typisk er små eller store beløb skænket af privatpersoner, foreninger, kirker eller firmaer i kommunen.

MobilePay: 13 605

Ringkøbing Landbobank - kontonummer: 7670 - 2679996

Alle bidrag til Julehjælpen ved Kirkens Korshær, der uddeles i hele Holstebro Kommune, modtages med TAK.

Læs mere om at søge og om at støtte

Hjertelig tak fra
Afdelingsleder Lone Merrild Rasmussen