Koncertprogram for sommeren 2023

Koncert med Aarhus Teaters Kor

Onsdag den 7. juni kl. 20.00 i Holstebro Kirke

Traditionen tro synger Aarhus Teaters Kor sommeren ind med et smukt og varieret program, hvor der er noget for enhver smag. I løbet af koncerten tages publikum med på en rejse ind i skoven, hvor fuglesang og blomsterduft vidner om, at sommeren fylder natur og mennesker med liv og sjæl. Programmet består blandt andet af danske forårs- og sommersalmer, nordisk folkemusik og musik af blandt andre Pelle Gudmundsen-Holmgreen, Abbie Betinis, C.V. Jørgensen og Björk. Traditionen tro byder programmet også på fællessange med publikum. 

Til koncerten medvirker Freja Sibbern på akkordeon og Frederik Sakham på kontrabas.

Mathias Skaarup Sørensen er dirigent og konferencier.

Entré: 100 kr. – unge u. 25: 50 kr. - Billetter købes i døren.


Sommerkoncert med kirkens egne kor

Torsdag den 8. juni kl. 17.30 i Holstebro Kirke

Kom til Sommer- og sæsonafslutningskoncert med kirkens Spire-, Børne- og Ungdomskor samt teenkoret UngTone. Korene vil synge yndlingssange fra årets løb, og der er selvfølgelig også fællessang på programmet.

Fri entré


Midsommerkoncert med Orkesterefterskolen elever årgang 22/23

Fredag den 23. juni kl. 15.00 i Holstebro Kirke

OrkesterEfterskolen er hele Danmarks efterskole for klassisk musik, hvor man tror på, at musik er en livsvarig kilde til glæde.

På OrkesterEfterskolen arbejdes med musik i store og små formater, og ved koncerten præsenteres kor, symfoniorkester, harmoniorkester og strygerorkester i et program med fantastisk klassisk musik, spillet af unge talentfulde elever fra ind- og udland.

Fri entré


Organistens sommerkoncert

Tirsdag den 25. juli kl. 19.00 i Holstebro Kirke

I fjor legede vi, at J.S. Bach kom på besøg i Paris, hvor han i selskab med yngre franske komponistkolleger udvekslede musikalske lydbilleder.

I år er det 150 år siden, Max Reger blev født, og i den anledning aflægger han byernes by et fransk visit.

Fri entré


Afslutningskoncert - Danish Guitar Camp 2023

Fredag den 4. august kl. 19.00 i Holstebro Kirke

I forbindelse med Danish Guitar Camp – et årligt sommerkursus for unge guitartalenter på herregården Nørre Vosborg – kan man fredag den 4. august kl. 19 opleve kursets lærere og talentfulde elever, når de optræder ved kursets officielle afslutningskoncert i Holstebro Kirke. Koncerten byder på både solo- og kammermusik samt en uropførelse af et nyt værk for guitarensemble, 'Neue Mozart-Variationen', komponeret specielt til lejligheden af barokspecialisten og en af kursets undervisere Viggo Mangor.

Fri entréKordegnekontoret

 

 

Kordegnekontoret
Holstebro Kirke
T 2917 4785
Kalenderen

 

 

Kalender
Tilmeld nyhedsmail
Tilmeld nyhedsmail
Kirkesiden
Kirkesiden