Kor og sang i kirken i efteråret

Efter sommerferien kan vi igen mødes og synge sammen i børnekorene og med familiens yngste. Alle kan være med, og vi glæder os meget til at byde jer velkommen! Tilmelding sker til kirkemusiker Majken Back Kirkegaard på mbk@holstebrokirke.dk eller 25 11 15 35. Spørgsmål er også meget velkomne.

Babysalmesang for ca. 3-9 mdr. er en musikalsk stund i kirkens smukke rum. Opstart onsdag d. 11. august.

Musik i kirken for 1-3-årige og deres voksne er sang og leg for de yngste onsdag eftermiddag kl 15.30-16.15. Opstart onsdag d. 18. august.

Spirekor er for alle nysgerrige børn i 0.-3. klasse. Koret øver tirsdage kl 16.15-17 i kirkerummet, og her leger vi sangen og musikken ind med fagter og dans. Opstart tirsdag d. 17. august.

Juniorkor er for alle sangglade børn og unge i 4.-7. klasse. Koret øver tirsdage kl 15-15.50 i kirkerummet, og her synger vi smukke salmer og dejlige sange. Opstart tirsdag d. 10. august.

Læs mere om sang og musik for unge

Kordegnekontoret

Holstebro Kirke