Lille MUKO

Fredag d. 8. juli kl. 16.00 i Holstebro Kirke

Sommernætter

Fredag d. 8. juli kl. 16.00 gæster Universitetskoret Lille MUKO Holstebro Kirke med programmet SOMMERNÆTTER, der emmer af sommerens lune og lyse nætter.

Koret præsenterer et væld af klassisk musik, der vækker sommerens sanseindtryk til live med Matti Borgs klassiske sommersange, en suite over tre af Carl Nielsens folkemusikalske melodier og en fortolkning af Suzanne Brøggers værk Lotusøje.

Foruden dette opføres også det nye værk ’Lux Mundi’, der er blevet skrevet til koret af Niels la Cour, en af dansk korlivs mest centrale komponister. 

Fri entré.

Om Lille MUKO

Universitetskoret Lille MUKO har siden sin begyndelse i 1967 hørt til blandt eliten af danske kor, og består af nuværende og tidligere musikstuderende samt andre kvalificerede sangere.

Lille MUKOs varemærke er den lyriske og inderlige fortolkning af danske sange og salmer. Desuden har den romantiske kormusik og helt ny kormusik høj prioritet for koret, der ofte har medvirket ved uropførelser af danske komponisters værker. Lille MUKO har opført mange af de største kor- og orkesterværker i samarbejde med professionelle danske orkestre, og siden stiftelsen har koret deltaget i et væld af konkurrencer og turnéer verden rundt, hvorfra det har hjemhentet flere anerkendte priser. Korets dirigent er Ole Faurschou. Kordegnekontoret

 

 

Kordegnekontoret
Holstebro Kirke
T 2917 4785
Kalenderen

 

 

Kalender
Tilmeld nyhedsmail
Tilmeld nyhedsmail
Kirkesiden
Kirkesiden
Tilmeld dig vores nyhedsbrev