Mælkebøttedag

Søndag d. 12. december kl. 14.00 i Sognehuset

Kom og lyt til mælkebøttehistorier

Velkommen til en kop adventskaffe og en adventskage i Sognehuset og til personlige historier om, hvad det var der gjorde, at mennesker blev til mælkebøtter – de ikke bare overlevede, men blomstrede som en mælkebøtte gør som noget af det mest ukuelige. Hvem vandede disse mælkebøtter, og hvad var det, der gjorde en forskel for mælkebøtten, hvem gav nærværet, hvem stod for lyset og varmen.

Vi skal høre personlige beretninger, men vi skal også høre koret ”Sangstorm”, som vist består af en hel del tidligere ”mælkebøtter” ...

De synger og vi siger mange tak!

Der bliver mulighed for at mødes med oplægsholderne ved afslutningen af arrangementet.

Ved mælkebøtte arrangementet deler Menighedsplejen støtte ud til vigtige diakonale og sociale tiltag i vores by: Veteranhjemmet, Krisecenteret, TUBA og Korshærens Familiearbejde får hver 10.000 kr til støtte for arbejdet.

Velmødt, Menighedsplejen

Kordegnekontoret