Meld dig som digital indsamler

Hvert år deltager frivillige fra Holstebro Kirke i Sogneindsamlingen, hvor vi sammen med Folkekirkens Nødhjælp samler penge ind til verdens fattigste ramt af klimaforandringer.

I 2020 blev den traditionelle husstandsindsamling fra dør til dør aflyst i sidste øjeblik på grund af Corona-restriktionerne, og alligevel blev der indsamlet omkring fem millioner kroner uden en eneste indsamler på gaden.

Også i år bliver indsamlingen digital uden en fysisk indsamling. Indsamlingsleder i Holstebro Sogn, Marlene Tornvig, glæder sig i stedet til at sende mange digitale indsamlere ”på gaden”.

Den digitale indsamling begynder allerede nu og kulminerer søndag 14. marts.

- Det er nemt at blive digital indsamler. Du opretter dig på vores indsamlingshjemmeside og deler derefter din indsamling med dine venner og følgere på de sociale medier, siger Marlene Tornvig.

Hun tilføjer, at man også kan støtte indsamlingen i Holstebro Sogn direkte på hjemmesiden.

Hjemmesiden, hvor du kan melde dig som digital indsamler eller give et bidrag til verdens fattigste finder du ved at klikke her

Har du brug for hjælp til at oprette en digital indsamling, så send blot en mail til marlene.tornvig@gmail.com

Tak for ethvert bidrag!

Kordegnekontoret