Mindeaften

Fredag d. 30. oktober kl. 19.00 i Holstebro Kirke

Den traditionsrige Mindeaften afholdes i år for 18. gang i et enestående samarbejde mellem kirken, kulturen og natteliv i Holstebro.

I år ser verden helt anderledes ud, og vi kan alle have særlig grund til at mindes.

Til Mindeaftenen, der begynder i Holstebro Kirke kl. 19.00 og fortsætter på Knudsens, er der en særlig tæt og dyb stemning, når kirken kun er optændt af levende lys, og mennesker kommer ind i kirken og tænder levende lys på trappen ved døbefonten, mens de tænker på dem, de savner, og som de har mistet nu eller for mange år siden måske.

Musikken både i kirke og på Knudsens leveres igen i år på smukkeste vis af Anne Odgårds Kvintet. Anne Odgård er vokset op i Holstebro og har fået sin første musikalske dannelse her på Musikskolen og i det lokale FDF orkester. Desuden leveres musikken og sangen af sopran Lykke Appelon og af kirkens organist Majken Back Kirkegaard.

Ind i mellem musikken kommer der personlige beretninger, hvor mennesker fortæller om et menneske, de har mistet og savner og tænker på måske med mange slags følelser og glæde og tak, ligesom der læses poesi til eftertanke.

Efter den højtidelige time i kirken fortsætter Mindeaften på Knudsens med mere stille musik og mulighed for ostetallerken og drikkevarer.

Mindeaften er gratis både i kirken og på Knudsens, men der kan købes billet til Ostetallerken både på Musikteatrets hjemmeside og på kirkens kontor. Vi gør opmærksom på, at der på Knudsens kun er 100 pladser, så derfor vil det være nødvendigt at tilmelde sig samværet på Knudsens. Tilmelding kan ske både til kirkens kontor eller på nedenstående telefon og mail.

På grund af situationen med Covid-19, vides det endnu ikke, om der bliver mulighed for at slutte aftenen af ved at besøge Tobaksfabrikken i Østergade.

Nærmere oplysninger

Mia Wriedt, Sognepræst ved Holstebro Kirke