PREP-kursus

13., 20., 27. september og 5. oktober kl. 17.30 - 21.00 i Sognehuset ved Holstebro Kirke

At skabe et god parforhold og en tryg familie er et stort ønske for de fleste. Derfor er der god grund til at bruge tid på at give kærligheden gode betingelser i en travl hverdag.

Et PREP kursus træner par i at have samtaler, hvor begge bliver hørt og forstået. PREP er et undervisningstilbud og skal ikke forveksles med parterapi. Kurset foregår som holdundervisning og suppleres af private samtaler parrene imellem. Der er ikke gruppearbejde på kurset, og ingen par forventes at fortælle andre kursusdeltagere om deres private liv.

Der bliver vekslet mellem korte oplæg, filmklip og rollespil med udgangspunkt i forskellige temaer. Mellem hvert tema er der tid til, at man taler med sin partner om de foreskllige emner i relation til ens eget forhold.

PREP er udviklet på baggrund af mange års erfaring ved universitetet i Denver, USA, og det har en dokumenteret god effekt.

Det koster kr. 1.400 pr. par at deltage..

Tilmelding til prepholstebro@gmail.com senest 29. august 2021.

Læs mere om PREP-kursus

Kordegnekontoret