Sønderjyllandstur 2021

med ophold på Løgumkloster Refugium

29. juli. - 1. august 2021

Temaet for årets Sønderjyllandstur er ”Farvernes landskab”.

Under overskriften "Farvernes Landskab" begiver vi os ud på Vestsønderjyllands natur med dets vadehav, marsk og rige naturliv. Vi tager på tur til Mandø med traktorbussen, får frokost og en rundvisning i Mandø by, hvor livet stadig bestemmes af tidevandets kommen og gåen.

Gennem forskellige foredrag om ydre og indre landskaber, lokale fortællinger, sang og musik bliver vi i løbet af dagene klogere på denne del af Sønderjylland og dets mange landskaber.

Der er også en halvdagsudflugt til marskbyen Højer på programmet med besøg på den nyistandsatte Højer Mølle og Møllemuseum.

Der vil også blive tid til at se nærmere på den hyggelige Løgumkloster by med kirke og kloster, Museet Holmen og Løgumkloster Højskole.

Kontakt for yderligere info og tilmelding

Kirke- & kulturmedarbejder Inge D. Damtoft
smh-voksne@holstebrokirke.dk

Download programmet for turen ved at klikke her