Sogneudflugt til Silkeborg

Søndag 12. juni 2022 Kl. 9.15 - ca.15.45

Søndag d. 12. juni kl. 11.30 vil der være afgang med bus fra Kirkepladsen.

Herfra vil vi køre mod øst og undervejs nyde, hvordan landskabet forandrer sig fra det flade i vest til det mere bakkede i det midtjyske søhøjland.

Kl. 13.00 er frokosten klar til os på Hotel Himmelbjerget. Den består enten af en æggekage, en pariserbøf eller et stjerneskud. Ret vælges ved tilmelding.

Umiddelbart efter frokosten, bliver der mulighed for at strække benene i området.

Kl. 15.00 skal vi besøge Silkeborg Kirke. Kirken, som ligger bymidten, er fra 1877 og tegnet af arkitekt Sibbern. Her vil vi få en rundvisning af sognepræst Anette Kortegaard.

I kirkens sognelokaler vil vi nyde vores medbragte kaffe og kage, inden turen går mod Holstebro.

Vi forventer at være tilbage ved Holstebro Kirke ca. kl. 17.45.

Pris & tilmelding

Prisen for denne udflugt er kr. 175,-, som vi beder om betales ved tilmelding til Kordegnekontoret, tlf. 9742 0263.

Prisen dækker bustur, frokost m. postevand (andre drikkevarer for egen betaling) og eftermiddagskaffe.

Tilmelding, valg af frokostret og betaling senest onsdag d. 1. juni til Kordegnekontoret.

Bemærk begrænset antal pladser.

Velmødt til en god og hyggelig dag!

Kordegnekontoret

Holstebro Kirke