Sommerudflugt til Fur

Torsdag den 11. august kl. 9.00 fra Sognehuset

Der vil være afgang med bus fra Sognehuset på Kirkepladsen torsdag den 11. august kl. 9.00.

Herfra vil vi køre mod Fur og undervejs nyde et rundstykke og en kop kaffe i bussen.

Efter den korte tur med færgen til Fur gør vi vores første stop ved Fur Kirke. Fur Kirke, eller Sct. Mortens Kirke, som den også hedder, ligger smukt på en høj bakke med udsigt over Limfjorden. Vi skal nyde udsigten samt se kirken indvendig.

Derefter kører vi den korte vej til Fur Færgekro, hvor vi skal nyde en 2-retters menu. (Drikkevarer udover postevand er egenbetaling).

Over middag får vi en ekstra passager med i bussen, nemlig museumsdirektør ved Fur Museum John Bertelsen. John er blind, men vil på enestående og humoristisk vis, vise os Fur og fortælle os om det vi ser – og mere til!

Omkring kl. 14.15 sejler vi retur med færgen til fastlandet og kører atter mod Holstebro. På hjemturen vil vi nyde vores medbragte kaffe og kage i Roslev Sognehus.

Vi forventer at være tilbage ved Sognehuset ca. kl. 16.15.

Pris og tilmelding

Prisen for denne udflugt er 220 kr., som vi beder om betales ved tilmelding til Inge D. Damtoft eller Kirkekontoret.

Prisen dækker bustur, formiddagskaffe, 2-retters menu m. postevand (andre drikkevarer for egen betaling) og eftermiddagskaffe.

Tilmeldingsfrist mandag d. 8. august 2022.

Vel mødt til en god og hyggelig dag!

Inge D. Damtoft

Kirke- og Kulturmedarbejder/turleder