Legestuen "Duen"


’Hej’, en lille dreng kommer mig i møde. Han pludrer lidt forskelligt, indimellem blander sig et par ord, der kan tydes som tog, stor og så lige et hej mere.

Hans mor fortæller, at de i weekenden har været ude at køre tog, og nu taler han næsten ikke om andet. Det var vigtigt for ham at dele det dem der lige kom forbi.

Det er mandag formiddag klokken har lige passeret halv ti. Der er Legestue i Sognehuset, og om lidt samles alle til fagtelege og sange, som er den fælles opstart.

Her er børn i alle størrelser. Lige fra få måneder og op til 5 år. Der er gang i gaden, sang, dukketeater, eventyr-skattejagt og krea værksted. Der er fastelavnsfest, påske -og julefrokost. Sammen deler vi stort og småt, og her er altid plads til én mere. Det koster ikke noget at være med, man kan dog for 10 kr. pr. familie købe lidt frugt og grønt som supplement til den medbragte madpakke.

Kunne I tænke jer at vide mere om Legestuen, kan I kontakte kordegnekontoret.

Vi er også på FaceBook – Klik nedenfor. Her vil der være ugentlige opdateringer og programpunkter

Legestuen ’Duen’ er uden program i skolernes ferier, men lokalerne kan frit benyttes.

Fødselsdagsbilleder

Billeder fra Legestuen Duens fødselsdag [url=http://www.holstebrokirke.dk/legestuens-foedselsdag.html]her[/url].

Sofie Vindum Legestuen Duen Børn & Unge FredagsForum
Om holstebro kirke

Holstebro Kirke er en levende bykirke som ligger i centrum af Holstebro - udover gudstjenester afholder Holstebro Kirke arrangementer, som retter sig mod byens naturlige liv.
Den nuværende sognekirke blev bygget i 1907 og står det samme sted som den gamle middelalderkirke - Maria Kirke fra 1340.

Kirkestræde 9A
7500 Holstebro
Tlf. 97 42 02 63
holstebro.sogn@km.dk