Næste hold og tilmelding

Babysalmesang er for babyer i alderen ca. 3-12 mdr. og deres forældre.

Vi har i efteråret 2022 hold onsdag formiddag kl 9.30 og 10.30.

Det er gratis at gå til babysalmesang, og alle kan være med – husk blot at melde jer til.

Hvornår

Første forløb: 17., 24., 31. august, 7., 14., 21., 28. september og 5. oktober

Andet forløb: 26. oktober, 2., 9., 16., 23., 30. november, 7. og 14. december

Den sidste gang i et forløb har vi en fælles, festlig afslutningsgudstjeneste for de to hold kl 10.00. Far, tante, bedste og storebror eller andre nysgerrige er meget velkomne!

For tilmelding eller spørgsmål kontakt kirkemusiker Majken Back Kirkegaard på mbk@holstebrokirke.dk

Om babysalmesang

Babysalmesang er en musikalsk stund i kirkens smukke rum. Med udgangspunkt i børnenes medfødte nysgerrighed skal vi synge og danse, lave fagter og rideranke. Børnene stimuleres musikalsk, motorisk og sansemæssigt, når de med hele kroppen oplever musikken. Vi synger nye og gamle salmer og sange, og vi leger med rim og remser – alt sammen i et rum fyldt af tryghed, glæde og nærvær.

Et forløb består af ca. 8 gange, hvor vi mødes i kirken til 45 minutters musik på børnenes præmisser. Efterfølgende er alle velkomne i sognehuset, hvor der er tid til snak, leg og hygge. Der serveres kaffe og hjemmebagte boller. Og den sidste gang inviterer vi storebror, bedste, tante og andre nysgerrige med til en festlig afslutning i kirken.

Det er gratis at gå til babysalmesang, men tilmelding er påkrævet.

Kirkemusiker & korleder - Majken Back Kirkegaard
Majken Back Kirkegaard