Næste hold og tilmelding

Babysalmesang for ca. 3-9 mdr. er en musikalsk stund i kirkens smukke rum. Opstart onsdag d. 11. august.

Det er gratis at gå til babysalmesang, og alle kan være med.

For tilmelding eller spørgsmål kontakt kirkemusiker Majken Back Kirkegaard på mbk@holstebrokirke.dk

Om babysalmesang

Babysalmesang er en musikalsk stund i kirkens smukke rum. Med udgangspunkt i børnenes medfødte nysgerrighed skal vi synge og danse, lave fagter og rideranke. Børnene stimuleres musikalsk, motorisk og sansemæssigt, når de med hele kroppen oplever musikken. Vi synger nye og gamle salmer og sange, og vi leger med rim og remser – alt sammen i et rum fyldt af tryghed, glæde og nærvær.

Et forløb består af ca. 8 gange, hvor vi mødes i kirken til 45 minutters musik på børnenes præmisser. Efterfølgende er alle velkomne i sognehuset, hvor der er tid til snak, leg og hygge. Der serveres kaffe og hjemmebagte boller. Og den sidste gang inviterer vi storebror, bedste, tante og andre nysgerrige med til en festlig afslutning i kirken.

Hvornår

Onsdag formiddag

Første forløb har følgende datoer: 11/8, 18/8, 25/8, 1/9, 8/9, 15/9, 22/9, 29/9, 6/10

Andet forløb har følgende datoer: 3/11, 10/11, 17/11, 24/11, 1/12, 8/12, 15/12

Det er gratis at gå til babysalmesang, men tilmelding er påkrævet.

Kirkemusiker & korleder - Majken Back Kirkegaard
Majken Back Kirkegaard