Koncertkalender

Koncerter i efteråret 2017

Fri adgang til alle koncerter.

Onsdag 15. november kl. 19.30 - Koncert i kirken med indledende foredrag – J.S. Bachs Clavierübung III.
Niels Bitsch Nielsen fortæller om og spiller fra J.S. Bachs “Clavierübung dritter Teil” - Præludium, de små koralbearbejdelser, duetterne og fuga.

Torsdag 16. november kl. 19.30 – Foredrag om Luthers katekismussalmer og J.S. Bachs Clavierübung III med Jørgen Kjærgaard. Vi skal høre om og synge de salmemelodier, der ligger til grund for J.S. Bachs storværk – Clavierübung III.

Lørdag 18. november Kl. 16.00 - Koncert i kirken med indledende foredrag – J.S. Bachs Clavierübung III.
Niels Bitsch Nielsen fortæller om og spiller fra J.S. Bachs“Clavierübung dritter Teil” - Præludium, de store koralbearbejdelser, duetterne og fuga.

Søndag 19. november Kl. 15.00 - Koncert i kirken J.S. Bachs Clavierübung III.
Niels Bitsch Nielsen spiller hele J.S. Bachs “Clavierübung dritter Teil”.
Koncerten bliver i to dele med en lille pause undervejs og mulighed for kaffe/the eller øl/vand.
Varighed m. pause ca. 2 timer.

Lørdag 2. december kl. 16.00 – 9 læsninger med kirkens kor og organister.

Lørdag 16. december kl. 16.00 – Julekoncert med bl.a. elever fra MGK og Holstebro Musikskoles talentlinie.
Niels Bitsch Nielsen Gospelfestival Gudstjenester Syng i Kirkekor