Koncertkalender

Sommerkoncerter 2017

Sommerens koncerter i Holstebro kirke
Tirsdage kl. 16.00 og lørdage kl. 11.00

Fri adgang til alle koncerter

Tirsdag 8. august – Koncert med Ungdomskor fra Freiburg ledet af den fremragende danske dirigent Morten Schuldt-Jensen.

Tirsdag 15. august – Koncert for saxofon og orgel. Morten Øberg, saxofon og Povl Christian Balslev, orgel.

Lørdag 19. august – Organist Niels Bitsch Nielsen spiller musik af bl.a. J.S. Bach.

Tirsdag 22. august – Koncert for sang og orgel. Sopranen Tessa Kiilsholm sammen med organist Susanne Krog Thesbjerg.

Lørdag 26. august – Organisten fra Davids kirke, København Philip Aggesen spiller bl.a. Louis Vierne’s 1. symfoni.

Lørdag 2. september – Linda Fanø spiller på blokfløjte og Søren Normann Larsen akkompagnerer på guitar.

Lørdag 9. september – Organist Karen Skovbjerg spiller orgelmusik af bl.a. J.G. Walther, N.W. Gade og Alain.

Lørdag 16. september – Domorganist v/Viborg domkirke, Ejner Nielsen.
Niels Bitsch Nielsen Gospelfestival Gudstjenester Syng i Kirkekor