Koncertkalender

Koncerter i efteråret 2017

Fri adgang til alle koncerter.

Mandag 16. oktober kl. 16.00 - Koncert med Det danske Pigekor under ledelse af dirigent Ole Faurschou.
Til koncerten i Holstebro Kirke, har Det Danske Pigekor sammensat et program med nyere kendte og elskede danske sange, samt et par udenlandske klassikere af Mendelssohn og Benjamin Britten.

Onsdag 15. november kl. 19.30 - Koncert i kirken med indledende foredrag – J.S. Bachs Clavierübung III.
Niels Bitsch Nielsen fortæller om og spiller fra J.S. Bachs “Clavierübung dritter Teil” - Præludium, de små koralbearbejdelser, duetterne og fuga.

Torsdag 16. november kl. 19.30 – Foredrag om Luthers katekismussalmer og J.S. Bachs Clavierübung III med Jørgen Kjærgaard. Vi skal høre om og synge de salmemelodier, der ligger til grund for J.S. Bachs storværk – Clavierübung III.

Lørdag 18. november Kl. 16.00 - Koncert i kirken med indledende foredrag – J.S. Bachs Clavierübung III.
Niels Bitsch Nielsen fortæller om og spiller fra J.S. Bachs“Clavierübung dritter Teil” - Præludium, de store koralbearbejdelser, duetterne og fuga.

Søndag 19. november Kl. 15.00 - Koncert i kirken J.S. Bachs Clavierübung III.
Niels Bitsch Nielsen spiller hele J.S. Bachs “Clavierübung dritter Teil”.
Koncerten bliver i to dele med en lille pause undervejs og mulighed for kaffe/the eller øl/vand.
Varighed m. pause ca. 2 timer.

Lørdag 2. december kl. 16.00 – 9 læsninger med kirkens kor og organister.

Lørdag 16. december kl. 16.00 – Julekoncert med bl.a. elever fra MGK og Holstebro Musikskoles talentlinie.
Niels Bitsch Nielsen Gospelfestival Gudstjenester Syng i Kirkekor