Koncertkalender

Koncerter 2018

Sommerkoncerter

Sommerkoncerter i Holstebro Kirke & Nørrelandskirken

Atter i år kan man opleve en række meget forskellige koncerttilbud i Holstebro kirke og Nørrelandskirken i august måned.

Lørdag d. 4. august kl. 11.00 synger kammerkoret GAIA under ledelse af Søren K. Hansen og akkompagneret af Ensemble Zimmermann.

Tirsdag d. 7. august kl. 16.30Nørrelandskirken. Orgelkoncert med Jesper Thimsen.

Lørdag d. 11. august kl. 11.00 spiller guitaristen Carsten Pedersen, Århus et blandet program med musik af bl.a. Scarlatti, Bach, Tarrega, Albeniz, Barrios-Mangoré og M. Lopez-Quiroga.

Tirsdag d. 14. august kl. 16.30 kommer de to lokale musikere Frederik Halkier Larsen og Allan Harboe Karlsson forbi med et program med musik for saxofon og accordeon.

Lørdag d. 18. august kl. 11.00 kan man i Nørrelandskirken opleve "Orgel i eventyrland" med Lars Nørremark, orgel.

Tirsdag d. 21. august kl. 16.30 spiller ”Mads Granum Kvintet” moderne salmemelodier. Det bliver en koncert helt i jazzens tegn.

Lørdag d. 25. august kl. 11.00 spiller organisten Louise Boll musik af Mendelssohn, Debussy, Bonnet og Couperin

Tirsdag d. 28. august kl. 16.30 runder kirkens egen organist – Niels Bitsch Nielsen – koncertrækken af med musik af Hartmann, Muffat, Mendelssohn og Stanley.

Koncert

Fredag d. 26. oktober kl. 16.30 i Holstebro Kirke