FredagsForum

FredagsForum er for børn og voksne, der gerne vil deltage i et fællesskab indeholdende kristne værdier, bibelhistorier, hygge, sang, fællesspisning, debat, aktiviteter og snak. Vi har vores udgangspunkt i et samarbejde mellem Holstebro Kirke og KFUM og KFUK i Holstebro, og vi mødes i Sognehuset ved Holstebro Kirke.

Nye familier er altid velkomne!

Hvornår:

Vi mødes en fredag hver måned kl. 17.30 til 19.00.

Se programmet med datoerne her: Indsæt link med programmet.

Tilmelding:

For at blive en del af Fredagsforum skal du henvende dig til en af kontaktpersonerne:

• Rikke Nielsen 4126 6658
  • Hanne Grysbæk 4053 4676
  • Lone Iversen 2297 9647
  • Gitte Aarestrup 2628 5101

Pris:

40 kr. for voksne og 20 kr. for børn pr. gang.

Praktiske informationer:

Der er tilmelding senest mandag før en aften via vores lukkede Facebookgruppe.

De, som står for aftenen, bestiller selv menuen. Det må gerne gøres enkelt, så alle kan være med. F.eks. pizza fra pizzeria, lasagne fra Bilka eller lign.

De, som er ansvarlige for aftenen, står også for at holde en kort afslutning med sang og en andagt, fortælliing eller visning af en kort film, det f.eks. være et afsnit af Sigurd fortæller bibelhistorier.

Er man forhindret i at stå for en aften, må man selv bytte med nogle andre.

Nøglen til Sognehuset kan hentes på kordegnekontoret – OBS der er længe åbent torsdag – eller hos Lone Iversen 2297 9647.

Aftenerne afholdes i Sognehuset ved Holstebro Kirke, hvis ikke andet fremgår af programmet. Vi begynder med spisning kl. 17.30, derefter begynder programmet og ca. 19.30 er der afslutning. Bagefter er der kaffe og drop ud.

Kirke- & kulturmedarbejder - Sofie Vindum
Sofie Vindum