FredagsForum

FredagsForum er for børn og voksne, singler og par, der gerne vil deltage i et fællesskab indeholdende kristne værdier, bibelhistorier, hygge, sang, fællesspisning, debat, aktiviteter og snak.

Vi har vores udgangspunkt i et samarbejde mellem Holstebro Kirke og KFUM og KFUK i Holstebro, og vi mødes en fredag om måneden i Sognehuset ved Holstebro Kirke.

Nye familier er altid velkomne!

Hvornår:

Vi mødes en fredag hver måned kl. 17.30 til 19.00.

Program for efteråret

19. august: Besøg på Genbrugsstationen

Anne-Mette Byrialsen vil give os et kort oplæg om stedet og vise os rundt på pladsen og ved sorteringsanlæggene. Vi skal også testes i vores evner indenfor sortering af affald. Aftenen vil blive gjort spændende både for børn og voksene.

9.-11. september: Børnefestival i Snejbjerg

Børnefestival er KFUM og KFUK's helt store begivenhed for børn fra 1. til 7. klasse. Festivalen finder sted hvert andet år og afholdes forskellige steder i landet. I 2022 går turen til Snejbjerg.

16. september: Den lille Prins

Vi får besøg af Kirsten Vindum, som er kirke- og kulturmedarbejder i Lemvig Kirke. Hun vil fortælle om Den lille Prins. Glemmer vi det barnlige - det skæve? Den lille prins hjælper os til at se og huske, hvad der er det væsentlige, nemlig det man kun kan 'se' med hjertet.

23. september: KFUM og KFUMs efterårsfest

For voksne medlemmer og venner af foreningen. Nærmere info senere.

7. oktober: Cameroun

Vi får besøg af en gruppe unge fra Danmission, som alle har været i Cameroun. De har forberedt en spændende ofte med aktiviteter, information og lege fra Cameroun. Vi skal endda have camerounsk mad. Det bliver spændende.

14.-16. oktober: Efterårslejr

Efterårslejr på Nørre Nissum Efterskole.

5. november: Voksenevent

Voksenevent på Nørre Nissum Efterskole.

18. november: Forberedelse til julemarked

Vi bager til julemarkedet.

19. november: Forberedelse til julemarked

Om formiddagen mødes de, der har lyst i Sognehuset og laver ekorationer m.., som skal sælges på julemarkedet den 26. november. Nærmere info følger.

26. november: Julemarked

KFUM og KFUK, Holstebro Sogns Menighedspleje, FDF holder julemarked i Sognehuset. Overskuddet går til bl.a. julehjælp og KFUM og KFUKs aktiviteter. Kom og vær med. Det er en rigtig hyggelig dag.

9. december: Julefrokost

Vi holder julefrokost Alle husstande medbringer en jueret til tag-selv-bordet og to pakker pr. person til pakkespil.

Tilmelding:

For at blive en del af Fredagsforum skal du henvende dig til en af kontaktpersonerne:

• Rikke Nielsen 4126 6658
  • Hanne Grysbæk 4053 4676
  • Lone Iversen 2297 9647
  • Gitte Aarestrup 2628 5101

Pris:

40 kr. for voksne og 20 kr. for børn pr. gang.

Praktiske informationer:

Der er tilmelding senest mandag før en aften via vores lukkede Facebookgruppe.

De, som står for aftenen, bestiller selv menuen. Det må gerne gøres enkelt, så alle kan være med. F.eks. pizza fra pizzeria, lasagne fra Bilka eller lign.

De, som er ansvarlige for aftenen, står også for at holde en kort afslutning med sang og en andagt, fortælliing eller visning af en kort film, det f.eks. være et afsnit af Sigurd fortæller bibelhistorier.

Er man forhindret i at stå for en aften, må man selv bytte med nogle andre.

Nøglen til Sognehuset kan hentes på kordegnekontoret – OBS der er længe åbent torsdag – eller hos Lone Iversen 2297 9647.

Aftenerne afholdes i Sognehuset ved Holstebro Kirke, hvis ikke andet fremgår af programmet. Vi begynder med spisning kl. 17.30, derefter begynder programmet og ca. 19.30 er der afslutning. Bagefter er der kaffe og drop ud.

Kirke- & kulturmedarbejder - Simon Lund Kiilerich
Karina Odgaard Nielsen