Samtale med en præst

Samtale med en præst

Alle er velkomne til at kontakte præsten for en samtale. Præsten har tavshedspligt.

Samtalen kan foregå på præstens kontor eller i hjemmet eller et helt tredje sted. Du kan også sende en mail eller ringe til en præst.

Sjalesorg.dk

Derudover har folkekirken også en digital online-tjeneste; Sjælesorg på Nettet. Denne tjeneste er tilgængelig for alle, der måtte ønske en sjælesorgssamtale, som er en fortrolig samtale med en præst/sjælesørger. Her er både sjælesørger og konfident er anonyme. Der er ikke noget specifikt kriterium for, hvad man kan henvende sig med. Ensomhed, familiekonflikter, tro og tvivl, sorg og krise, selvmordstanker, overgreb, mobning, meningsløshed, seksualitet er bare nogle af de eksistentielle dilemmaer både unge, midaldrende og ældre mennesker henvender sig med til sjælesørgerne. Pt. er åbningstiden alle dage fra kl.12.00-22.00.  

I denne tid præget af Coronakrise, kan det være mere nærliggende at søge omsorg for sjælen gennem en fortrolig samtale med en sjælesørger/præst. Enten i den digitale, anonyme samtale på Sjælesorg.nu eller i en samtale med den lokale sognepræst i en samtale ansigt til ansigt.

Præst - Alle
Sognepræster
Kontaktside
Sct. Nicolai Tjenesten
Sct. Nicolai Tjenesten
Besøgsven
Besøgsven
Tilmeld dig vores nyhedsbrev